Sommarinfo från Jenny Sjöberg Yoga och YogaJenny.se

YogaInfo sommar23 – Ändringar i schemat – Sommaryogakort – Morsdag – Retreats  😊

Så här under våren och försommarens sista veckor är många stressade och aktiviteter och terminsavslutningar avlöser varandra. Det är då lätt att glömma bort sig själv. Känner du igen dig? Nu om någongång är yogan viktig för dig. Yogaklassen ger dig en paus, en stilla stund att vara med dig själv. Tid för att fylla på dina energireserver och stärka dig såväl fysiskt som mentalt för att du ska orka räcka till för andra. 

Håll i yogan terminen ut och följ sedan med på sommaryogan. Som alltid när du yogar hos mig så kan du välja att delta fysiskt på plats eller hemifrån på Zoom. Som jag älskar att se dig på skärmen med mattan utrullad på en brygga, altan eller gräsmatta 🙂 Visst är väl det sommarkänsla om något! 

Här följer info om schemat fram till midsommar och efter, Morsdagserbjudande, Sommaryoga-kortet och retreats och yogadagar.

Yogaschemat Zoom + Horndal fram till midsommar

Fram till midsommar kommer yogaklasserna ligga lite oregelbundet. Dagar, pass, längd och tider är delvis ändrade i schemat redan från lördag 27/6. Notera om du bokat många klasser i förväg att det kan vara justeringar som påverkat din bokning.Vårterminen sträcker sig för dig som har ett terminskort fram till v 25.

Sommaryoga utomhus Horndal + Zoom Schema från v 26 

Vecka 26 rullar sommarschemat igång med yogapass tisdagar kl 19, torsdagar kl 17.30 och lördagar kl 9. Tisd och Lörd i Bruksparken Horndal + Zoom och Torsd i ladan på Smens Hästgård + Zoom, Fornby. Klasserna är inlagda i bokningsschemat så det är bara att börja boka 🙂 Se yogaschemat HÄR

SOMMARKORTET – Spara upp till 2500 kr genom att lösa sommarkortet i sommar!

SommarYoga-kortet ger dig som vill yoga regelbundet i sommar ett pris under halva drop-in priset per klass! Med sommarkortet kan du yoga så mycket du vill hela sommaren! Kortet gäller såväl online som på plats i Horndal 19/6 – 20/8. Köp sommarkortet FÖRE 5 juni och få alla klasser fram till midsommar gratis + valfri gåva på köpet! Lös SommarYoga-kortet HÄR

 

MORS DAG – Ge dig själv, din mamma, vän eller syster digital yoga hela sommaren för endast 397 kr

Som videomedlem har du tillgång till 200+ yogavideor i 5 olika yogastilar, i olika längd och på olika tema. Dessutom ingår en sommaryogaserie på 30 videor à 10 min styck. Hur fin present är det inte att ge bort hälsa, glädje, lugn och välmående i present <3 Just nu 3 månaders medlemskap (ingen bindnings- eller uppsägningstid) för endast 397 kr (en hel mån på köpet!) Ta del av erbjudandet HÄR

Retreats och yogadagar i Horndal sommar 23

Fördjupa din yogapraktik eller ge dig själv en längre stund av vila, återhämtning, yogaglädje och inre arbete genom att delta på ett eller flera av sommarens yogaretreats.

Yogaretreat på Smens Hästgård 10 -11/6. Några platser kvar. Boka HÄR

SommarYoga Dagsretreat 23/7 Horndal. Boka HÄR

Yogaretreat på Smens Hästgård 19 – 20/8. Boka HÄR

Yogadag Kickstart Höst 2/9 Mer info kommer

Yogaretreat Höstkänsla 8/10 Mer info kommer

Varm försommarkram från Jenny

Tveka inte att höra av dig om frågor info@yogajenny.se